Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1.

De overheid heeft bepaald dat tandartsen niet hun eigen tarieven mogen bepalen. 

Heeft u een uitgebreide behandeling nodig? Dan maken wij graag vooraf een begroting. Nadat wij het behandelplan met de bijbehorende kosten met u hebben besproken, krijgt u deze begroting op papier, indien gewenst, van ons mee. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent.

De tarieven zeggen niets over de mate van vergoeding van uw verzekeraar. Wij zullen daarom alle behandelingen boven €150 euro indien gewenst voor u begroten. U kunt dan zelf bij uw verzekeraar nagaan welk deel van de kosten wordt gedekt.

In de tarievenlijst  kunt u bekijken wat dit voor u betekent. Voor vragen of informatie omtrent de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. 

Samenwerking met Famed

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Famed. Famed is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Klikt u op:

https://www.famed.nl/nota-ontvanger/namens-zorgaanbieder-ontvangt-nota-famed/

Dan vindt u alle informatie.

Uw gegevens zijn veilig

https://www.famed.nl/nota-ontvanger/namens-zorgaanbieder-ontvangt-nota-famed/

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.
Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Betalingsregeling

https://www.famed.nl/nota-ontvanger/namens-zorgaanbieder-ontvangt-nota-famed/

 

 

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg